Dubbelklicka här för att lägga till din egen text.

Dubbelklicka här för att lägga till din egen text.


Recensioner från Thaimassageguiden


Recensioner

av Dekalaren

den 7 November, 2013Har gått med en ond rygg och höft en längre tid har både varit hos kiropraktor och vanlig svensk massage vilket inte har gett något bättre resultat. Så tipsade en kund mig att gå till Mins Thaimassage.

Vilket det också blev :-) En bra helhets massage och härlig atmosfär bidrog till ett bra resultat. Min klarade av det som ingen klarat av tidigare det knakade hej vilt i ryggen och säkert blev jag 5 cm längre :-) Ett givet alternativ när inget annat funkar. Ett gott skratt förlänger livet och så lär det också göra :-)___________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Solstråle

av Relax

den 17 June, 2013Har varit på jobb utanför Falkenberg och en dag åkte jag in till stan och handlade i närheten av centrum när jag hittade denna annonyma lokal inhyst i en Asia supermarket. Lokalen inte är så stor och saknar dusch, men det är väl enda negativa jag kan säga för detta uppvägs av Min som är en fantastiskt trevlig och duktig massös som verkligen anstränger sig för att göra sitt bästa för att hjälpa en att bli av med dom smärtor och åkommor man kan tänkas ha.

Hon är en levande reklampelare för uttrycket "Thailand, the land of smiles".

Hit kommer jag gärna tillbaka.